Delikatesy

Černé olivy, sbírané v listopadu jsou vyschlé a naložené do olivového oleje. Pojmenování „grinze“ znamená vrásky – je to částečné vysušení oliv, které mají nezaměnitelnou chuť a...

Zelené italské olivy ve slaném nálevu od výrobce špičkových olivových olejů Frantoio Bonamini. Křupavé, masité olivy s peckou.

Plnochutné kapary od prvotřídního výrobce olivových olejů Oro del Desierto - Rafael Alonso Aguilera. Výborný slaný doplněk k měkkým sýrům, speciální kozí sýr, mozzarella nebo...

Pasta z řeckých bio oliv kalamata, nepasterizovaná. Plnochutná, vhodná pro doplnění těstovin, grilovaných jídel. Soulad chutí černých zralých oliv kalamata s jemným dotekem...

Pasta ze zelených řeckých bio oliv, nepasterizovaná. Plnochutná, vhodná pro doplnění těstovin, grilovaných jídel. Soulad chutí zelených oliv s jemným dotekem oregana, dotažená...

Černé olivy kalamata v tom nejkvalitnějším formátu. Řecké kvalitní olivy kalamata (kalamon) bez pecky nepasterizované, produkované naturální metodou, která nezahrnuje působení...

Řecké kvalitní olivy bez pecky nepasterizované, produkované naturální metodou, která nezahrnuje působení hydroxidu sodného. Tato metoda zachovává nejvíce benefitů z oliv,...